REYNAERS ALUMINIUM

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen.

Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Profiel met waterdichte garanties
Aluminium ramen & deuren gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.
Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?
De firma SEPA is al enkele jaren een erkend REYNAERS INSTALLER voor het volledige productgamma van REYNAERS ALUMINIUM.
Het Reynaers Installer label betekent veel meer dan een sticker aan de deur.
Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking tussen de erkende Reynaers Partner die op basis van hoogwaardige aluminium profielen borg staat voor een correcte constructie van het buitenschrijnwerk en een erkende installateur, SEPA, die gespecialiseerd is in het vakkundig plaatsen van aluminium ramen en deuren.
Iedere consument zoekt naar zekerheid en onberispelijke vakkundigheid in het volledige bouw-of renovatieproces.
SEPA is een professionele en betrouwbare installateur met duidelijke en gedetailleerde voorstellen voor de consument.

Profiel met waterdichte garanties

→ bijzonder sterk materiaal
→ strakke uitstraling
→ slanke uitvoering
→ onderhoudsvriendelijk
→ uiterst duurzaam
→ schimmelwerend
→ brandveilig
→ beschikbaar in veel uitvoeringen en kleuren

Profiel met waterdichte garanties

Aluminium ramen & deuren gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.
Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Design
&
Kleuren

Eén van de grote troeven van aluminium zijn de eindeloze designmogelijkheden van het materiaal.
Aluminium ramen, deuren of gevelsystemen kunnen geproduceerd worden in bijna elke maat. Daarom is aluminium geschikt voor grote raampartijen met dubbel of driedubbele beglazing. Aluminium leent zich tot de meest diverse bouwstijlen zoals een functionele, renaissance of steel look.
Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan vierhonderd kleuren. Zelfs bicolor ramen behoren tot de mogelijkheid. Je ramen hebben langs de binnenkant een andere kleur dan langs de buitenkant.
Bij SEPA is alles aanwezig om perfect te matchen bij de stijl van je woning.

Ramen vormen je venster op de wereld.

Ze bepalen jouw zicht op de leefomgeving. Maar ze zijn veel meer dan dat! Dankzij je ramen kan je jouw woning een eigen cachet geven. Daarom bestaat er bij Reynaers Aluminium een raamprofiel voor elk huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. Je kan ook kiezen uit verschillende openingtypes: naar binnen of naar buiten openend, draai – en kipramen, dubbel openslaande ramen, …
De mogelijkheden zijn eindeloos.

SL38

Steellook

Reynaers Aluminium presenteert de nieuwe SL38 raam- en deur profielreeks, opvolger van de huidige CS38-SL.
De innovatieve SL38 garandeert in de Slim Line reeks isolatiewaarden die voldoen aan alle hedendaagse eisen.
SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel. SL 38 bestaat uit twee varianten met een verschillend isolatieniveau. De SL 38 variant en de nog beter isolerende SL 38-HI versie.
De nieuwe SL 38 raam – en deurreeks van Reynaers bestaat bovendien in drie stijluitvoeringen waardoor het systeem in elke bouwstijl tot zijn recht komt. De SL 38 laat toe om met zijn verbeterde thermische prestaties en verschillende stijlvarianten perfect in te spelen op architecturale trends waarin zowel transparantie als authenticiteit centraal staan.
SL38

MASTERLINE

Het raamsysteem van de toekomst.
Met de introductie van dit nieuwe baanbrekende aluminium raamsysteem verlegt Reynaers Aluminium zijn grenzen. Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie.
Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+  versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!
Bovendien bestaat de nieuwe Masterline 8 reeks in 3 verschillende stijlvarianten: Functioneel, Renaissance en Deco. Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

CF 77

Vouwwand

CF 77 is een compleet nieuw en innoverend vouwsysteem. Wie vandaag bouwt of verbouwt probeert zoveel mogelijk licht en lucht in de woning te brengen. Dit vouwsysteem speelt daar perfect op in. In een handomdraai tover je je leefruimte om tot een overdekt terras en verlengstuk van je tuin. Wil je graag nog extra licht? Dit systeem is ook beschikbaar in een Slim Line uitvoering: nog dunnere profielen voor meer binnenkomend licht.
De CF 77 neemt door zijn vernuftige systeem weinig plaats in. Deze vouwdeur vouwt open naar jouw wensen: naar links, naar rechts, naar buiten of naar binnen. Je kan er ook voor kiezen om één vleugel te gebruiken als toegangsdeur, zo hoef je niet steeds heel het raam te openen.

CS77

Functionele stijl

Het systeem CS 77 is de vertrouwde standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten.
Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CS 77 HI en CS 77 HI+ worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen. CS 77 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel, Renaissance en Verborgen Vleugel en biedt bijgevolg een oplossing voor iedere stijl van woning.
De functionele basisvorm van Reynaers is sober en ongecompliceerd. Deze standaarduitvoering van de raam- en deurprofielen siert in eenvoud en zorgt voor een tijdloos design.
De CS 77 reeks is perfect combineerbaar met de CF 77 vouwdeuren, CP 130 schuifdeuren en andere systemen en bieden zo een totaaloplossing aan voor je bouw – of renovatieproject.
De CS 77 raam-en deurprofielen kunnen luchtdicht geplaatst worden.

CP130 LS

CP130: de standaard onder de aluminium schuifdeuren
Reynaers Aluminium is een systeemleverancier. Reynaers ontwikkelt aluminium systemen en levert aan zijn klanten profielen en accessoires voor de constructie van aluminium ramen en deuren, aluminium schuifdeuren, gevelsystemen en aluminium veranda’s.
Reynaers investeert continu in de ontwikkeling van steeds beter isolerende systemen en blijft ook op vlak van design en technische mogelijkheden innoveren. De Reynaers Partners en Installers zijn de gespecialiseerde constructeurs en installateurs die deel uitmaken van het unieke Reynaers netwerk waar klanten steeds terechtkunnen voor ramen en deuren van Belgische makelij.
De Reynaers reeks Concept Patio (CP) omvat meerdere aluminium schuifsystemen die worden toegepast in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Elk systeem binnen de CP reeks is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: monorail, duorail en 3-rail en hefschuif- of schuifsysteem.
CP130 is de standaard voor de aluminium schuifdeur.
Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 130 HI worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 2,70 meter en glasgewichten tot 300 kg. CP 130 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail. Als uitbreiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten. Deze oplossing zorgt in open toestand voor een optimale buitenbeleving omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

CP155 LS

Aluminium schuifdeur met onbegrensde architecturale flexibiliteit.
Met het Concept Patio 155 systeem is Reynaers in de opzet geslaagd om een schuifsysteem te ontwikkelen dat voldoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van thermische isolatie, veiligheid en bedieningsgemak.
Dit robuuste schuifsysteem maakt het mogelijk grote transparante en stabiele schuifpuien te maken met glaspartijen tot 3.5 meter hoogte en een glasgewicht tot 1500 kg.
Dit creëert  nieuwe architecturale dimensies voor de toepassing van de populaire schuifdeursystemen in het ontwerp van nieuwe gebouwen.
De innovatieve uitbreidingen van deze schuifdeur zetten maximaal in op het buitengevoel, zonder in te boeten voor isolatie, veiligheid en bedieningscomfort.
De CP155-HI versie verkreeg bovendien het prestigieuze Minergie-label  waardoor het systeem ook geschikt is voor gebruik in lage-energie- en passiefbouw.
Het systeem bestaat bovendien ook in hoektoepassingen, waardoor het een quasi onbegrensde architecturale vrijheid geniet.
Alle denkbare indelingen zijn mogelijk, zoals de normale twee-, drie- en vierslag, een monorailconstructie en een hefschuifvleugel.
De nieuwe hoekoplossingen voor het CP155-hefschuifsysteem maken het openen van zowel naar binnen als naar buiten gerichte hoeken mogelijk, zonder afbreuk te doen aan de voordelen van het systeem.
Naast de architecturale mogelijkheden verzekert het CP155 schuifsysteem een optimaal comfort van bij de installatie tot het gebruik bij u thuis. Het gewicht van het glas bemoeilijkt het openen en het sluiten van het schuifraam geenszins.
Met het architecturale en tegelijk slimme design, de hoekoplossingen en de uitbreidingen voor grote afmetingen en hoge glasgewichten, creëert Reynaers Aluminium nieuwe perspectieven voor ultramoderne architectuur die transparantie wil verzoenen met maximale energie-efficiëntie en ultiem comfort voor installatie en gebruik.

Een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer.

Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken.
We proberen je adhv foldermateriaal extra informatie te geven zodat om en je te helpen bij de juiste keuze van jou bouwproject.

Folders Reynaers