BUITENLEVEN

Een terrasoverkapping  laat u toe om maximaal te genieten van uw terras.
In tegenstelling tot het knikarmscherm kan de overkapping niet enkel tegen de gevel, maar ook losstaand of in een combinatie van beide geplaatst worden.

Een terras in het midden van de tuin kan dus ook perfect overkapt worden.

Lamellendaken

Op zoek naar een luxe zonwering oplossing?
Bepaal zelf de mate van zonlicht door de kantelbare lamellen!
Luxe oplossingen
SEPA heeft 2 types lamellendaken:
het lamellendak V860-Levanto, een lamellendak met kantelbare lamellen en de V880-Rapallo, een lamellendak  waarbij de lamellen ook opengeschoven kunnen worden.
De beide Verano® lamellendaken hebben een stijlvolle en luxueuze uitstraling, waarbij u de lichtinval zelf kunt regelen. Het bezorgt u op ieder moment de gewenste sfeer!
Verschillende voordelen
Een lamellendak geeft u nog meer het gevoel dat u buiten bent.
U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw en u bent beschermd tegen de zon. Aangezien de lamellen te kantelen en/of openen te schuiven zijn,  geniet u van aangename temperaturen.
Alles is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, u bent dus van alle comfort voorzien. 

Design & Comfort
at Home

Maatwerk
Of u kiest voor de mooie V860-Levanto of de luxe Rapallo, al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat dit altijd past bij uw persoonlijke situatie en voldoet aan u gevraagde wensen.
Wij adviseren u graag over de vershillende mogelijkheden en prijzen.

Qualitytime

Steeds meer consumenten willen tijdens hun “qualitytime” met de familie van hun buitenomgeving genieten.

Hiervoor heeft SEPA een uitgebreide waaier aan mogelijkheden en oplossingen

Van standaard tot exclusief

Sepa heeft een groot assortiment volgens budget en stijl, die altijd speciaal voor u op maat worden gemaakt.
Alle modellen blinken uit in stevigheid en stabiliteit.

Eindeloos uitbreiden

U heeft de keus uit vele uitbreidingsopties zoals verlichting, zonwering, glaswanden en ritzscreens.
Zo bepaalt u zelf van welke gemakken uw overkapping is voorzien.

Terrasoverkapping

Genieten op een beschutte plek

Een terrasoverkapping van Verano® is een verrijking van uw huis en tuin. Zo kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. Hierdoor zorgt een terrasoverkapping gegarandeerd voor plezier en comfort!
Luxe in al haar eenvoud:
De Verano® collectie bestaat uit vier unieke terrasoverkappingen, ieder met een eigen stijl. De terrasoverkappingen van Verano® worden speciaal voor u op maat gemaakt. De Iseo is basic, de Garda is breed toepasbaar, de Riva is elegant en de Purbeck geeft een unieke klassieke uitstraling.
Grenzeloos comfort:
De terrasoverkappingen van Verano® zijn uit te rusten met vele extra’s. Zo kunt u voorzien in uw eigen comfort. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verlichting, extra zonwering, wanden van glas of de Verano® Ritzscreen® als luxe uitbreiding.
Beschutting en bescherming:
Terrasoverkappingen van Verano® zijn bestand tegen hevige regenbuien en windhozen. U kunt uw tuinmeubelen dus het hele jaar droog laten staan. Geen gesleep meer met zware meubelen of plastic afdekzeilen. Bescherm uw tuinset en gebruik uw tuinmeubelen het hele jaar door.
Veiligheid voorop:
Genieten van uw terrasoverkapping wilt u in alle veiligheid, daarom zijn de terrasoverkappingen van Verano® allemaal CE-gemarkeerd. Hiermee voldoen de terrasoverkappingen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Het is belangrijk dat u kritisch bent bij de aanschaf van uw terrasoverkapping, een terrasoverkapping zonder CE-markering brengt veiligheidsrisico’s met zich mee.

Terrasvouwdaken

Buitenleven in stijl

De terrasvouwdaken Padua van Verano® hebben een Italiaans design.  Een luxe collectie om in stijl te genieten van het buitenleven. Tevens de ideale bescherming tegen zon, regen en wind voor u en uw gezin
Groot(s) en stevig:
De terrasvouwdaken uit de Padua serie van Verano®  kunnen grote overspanning aan tot wel 7 meter
2 Varianten:
Bij Verano® kan u kiezen uit 2 verschillende varianten terrasvouwdaken. Van een strak terrasvouwdak met wandmontage tot een luxueuze vrijstaande opstelling.
Aangepast aan uw wensen wordt dit terrasvouwdak een verrijking voor iedere tuin of terras. Haal in de zomer het comfort van binnen naar buiten!
Denk in kleur:
De Padua serie heeft een aantal standaardkleuren, die bij de meeste woningen passen. Uiteraard kan dit ook perfect afgestemd worden naar eigen wens. Denk niet wit, denk niet zwart, maar in kleur naar je hart.
Bedieningscomfort:
Het PVC doek kunt u gemakkelijk bedienen door middel van een SOMFY® afstandsbediening. Het is ook mogelijk om een zon- en windsensor te plaatsen. Afhankelijk van het weer gaat het doek dan automatisch open of dicht.

Terrasscherm

Bepaal zelf waar je terras staat

Weg van stress en hectiek:
Met een vrijstaand terrasscherm van Verano® ontsnapt u aan de stress van alledag. U creëert een terras op een mooi en verborgen plekje in de tuin. Weg van het alledaagse leven en toch voorzien van alle gemakken.
De schaduw inschakelen:
De terrasschermen van Verano® zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in ons assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw.
Uitgesproken types:
Verano® heeft 5 typen (vrijstaande) terrasschermen. Ze hebben allemaal een uniek design en unieke eigenschappen, zoals oneindige uitbreidingsmogelijkheden, een constructie op wielen en een elektrisch bedienbare lamellenoverkapping.
Prachtige stoffen:
Dankzij de speciale zonwerende doeken of lamellen biedt een terrasscherm de perfecte bescherming. U heeft ruimte keuze uit de collectie doeken die Verano® zelf heeft samengesteld. Naast zonwerend, zijn sommige doeken ook waterdicht.

Tuinschermen

In alle rust en privacy lekker ontspannen in uw eigen tuin.
Tuinschermen in aluminium en/of glas

Windschermen

In de zon en uit de wind.
Met een windscherm geniet u uit de wind van een heerlijk najaarszonnetje.